Mirvaso is niet geschikt voor iedereen met rosacea.

Mirvaso is wisselend succesvol

Na alle online reviews van Mirvaso was het duidelijk dat veel gebruikers van dit middel niet tevreden waren over de resultaten. Het leek een uitkomst. Er zijn weinig manieren om van het erytheem bij rosacea af te komen. Eigenlijk is alleen een behandeling met  laser/ipl effectief. Toen kwam Mirvaso na vele lange jaren onderzoek op de markt. Speciaal voor de lastig te behandelen roodheid bij rosacea. Overal op het internet doken gebruikerservaringen van dit middel op en veel waren niet erg positief. Klachten bestonden uit een rebound effect. Na gebruik was de roodheid erger dan voor gebruik. De eerste onderzoeken die de maker van Mirvaso, Galderma, heeft gedaan voordat het middel op de markt kwam waren positief. Het middel hielp tegen ernstige roodheid.

De rebound effecten werden omschreven als mild en voorbijgaand.

Een nieuw artikel in de British Journal of Dermatology waarschuwd artsen voorzichtig te zijn bij het voorschrijven van dit middel. Omdat: “we nog weinig weten over het ontstaan van het erytheem en er misschien meerdere varianten zijn” “Niet iedereen zal baat hebben bij Mirvaso”

 

In dit artikel wordt ook genoemd dat de negatieve bijwerkingen van dit middel wel bij tot 20% van de gebruikers kunnen voorkomen.

Nieuws ontvangen?

Berichtje ontvangen wanneer er nieuwe artikelen op deze site staan?
Schrijf je hieronder in.
(Je krijgt max 1x per maand een mailtje want spam hoort in een blikje en niet in je mail box.)Een reactie plaatsen

zes + vier =