De beste make up voor Rosacea

Volgens Experts

Persoonlijk heb ik veel moeite met het vinden van geschikte make up en huidverzorging. Het meeste irriteert en dat is knap lastig.

De roodheid verbergen is ook best lastig. Ik heb gelukkig geen last van pukkels, maar dus wel een supergevoelige huid.

Ik kwam een artikel tegen op de website van de Elle. Misschien heeft iemand er iets aan. Het is hier te vinden en ik wilde het met jullie delen. Ik ben natuurlijk geen expert, maar wel ervaringsdeskundige en heb mijn eigen creme laten maken waar ik tevreden over ben. Zelf gebruik ik als het erg rood is de bb cream van Garnier om het een beetje te verbergen. Ik moet zeggen dat dat best goed werkt, maar je moet natuurlijk wel het geluk hebben dat de kleur een beetje overeenkomt met je eigen kleur.

Plaats een reactie

1 × drie =