Gladskin

Ik ben heel benieuwd naar de ervaringen van gebruikers van Gladskin.

Volgens hun site:

Heeft u rosacea, last van roodheid en een branderig gevoel in het gezicht?

Op uw huid leven miljarden bacteriën. De goede zijn belangrijk voor de bescherming en optimale conditie van uw huid. Maar er zijn ook slechte bacteriën op uw huid die ontstekingen kunnen veroorzaken en roodheid en irritatie bij rosacea verergeren.

Gladskin is het enige product ter wereld dat de goede bacteriën intact laat en de slechte gericht aanpakt. Dankzij het unieke bestanddeel Staphefekt™ kunnen ontstekingen worden voorkomen. Het resultaat: een rustige huid en vermindering van roodheid en irritatie.

Ik heb inmiddels alles onder de zon wel eens uitgeprobeerd. (want je weet het maar nooit toch?) Aan Gladskin ben ik nog niet toegekomen.

Er staan 1200 reviews op hun site! De eerste 2 bladzijden waren laaiend enthousiast. Allemaal 4+ sterren.

Ik ga het in ieder geval wel uitproberen, en zal hier mijn bevindingen plaatsen.

Iemand ervaring met Gladskin? Laat aub een berichtje achter hieronder (please?)

Bijvoorbeeld werkt het, hoe lang duurt het voor het werkt en waren er negatieve effecten ondertussen?

4 gedachten over “Gladskin”

  1. Bij mij heeft het niet geholpen. Het schijnt alleen te helpen als je bacteriën op de aangedane rosacea huid hebt zitten en die heb ik niet.

    Beantwoorden
  2. Ik heb het een tijdje gebruikt, maar ik weet niet echt of het hielp. Ik gebruikte het op het moment dat ik op vakantie ging naar een warm en vochtig land. Toen laaide de rosacea juist helemaal op. Om die reden snel met antibiotica begonnen en ook wel doorgesmeerd met Gladskin. Maar goed dan weet je niet wat welk middel doet. Ik vond het wel prettig smeren en het prikte nooit, terwijl mijn huid behoorlijk aangedaan was.
    Ik ben ook heel benieuwd naar ervaringen van anderen!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

11 − twee =