Lente Tips voor het vermijden van opvlammingen

 

LENTE! Sommigen verwijzen naar het veranderende weer als “rosacea seizoen” als gevolg van de effecten die het heeft. Maar, door het nemen van extra maatregelen om de kans op opvlammingen te minimaliseren, is het voorjaar alleen maar gewoon leuk.

lente

  1. Het begint met het kennen van je triggers.

Check deze lijst en probeer ze zoveel mogelijk te vermijden. Het is natuurlijk niet zo dat iedereen dezelfde triggers heeft, maar de lijst is een goed punt om te beginnen.

  1. Beperk de blootstelling aan wind en koudere dagen. Voorjaar maakt nog geen zomer en het kan nog flink koud zijn. Dus wees voorzichtig met koude wind en neem een sjaal mee als dat nodig is.
  2. Bescherm je gezicht tegen de zon. Minimaliseer directe blootstelling aan de zon, draag een zonnebril (en draag een breedgerande hoed op je gezicht te beschermen, als die je staat dan tenminste). Draag altijd een zonnefilter die zowel o UVA en UVB-stralen blokkeert. Als zonnebrand irriteert probeer dan een zonder chemische filters.
  3. Verzorgen van de lente allergieën of verkoudheid. Patiënt onderzoeken hebben aangetoond dat allergieën, verkoudheid en koorts meer kans geven op een opvlamming.
  4. Vergeet niet om medicatie te gebruiken zoals voorgeschreven door een arts.

Plaats een reactie

14 − twaalf =