Thuislaser voor huidverjonging op de markt in UK

Nieuwe trend in de cosmetica industrie

In Engeland wordt een  laser apparaat voor thuisgebruik geintroduceerd op de consumenten markt. Het is een nieuwe trend in de cosmetica industrie en is het eerste apparaat in zijn soort. Het apparaat is van Tria Beauty en claimt huidverjonging, eerdere laser apparaten voor thuisgebruik waren gericht op het verwijderen van haar. De huidverjongings behandeling van dit apparaat wordt al een aantal jaren gebruikt in professionele klinieken, maar dit is de eerste keer dat er draagbare thuisversie is gemaakt. Het kost 530 euro (450 pond). De makers zeggen dat het zichzelf terugbetaald, omdat de behandeling in een kliniek ook al gauw 500 euro kost en er vaak meerdere nodig zijn voordat er resultaat wordt gezien.
De werking
De licht energie helpt het stimuleren van de aanmaak van collageen, waardoor rimpels minder diep lijken. Het kan de textuur van de huid verbeteren en lichte verkleuringen tegengaan. Het feit dat mensen het zelf kunnen doen en er niet meer voor naar een kliniek hoeven sluit aan bij de trend dat mensen steeds meer voor een goedkopere oplossing zoeken. De economische crisis geeft hier dus aanleiding toe.
Ik ben benieuwd hoe lang het nog duurt voordat er lasers voor thuisgebruik beschikbaar zijn die couperose behandelen, zou een berg geld schelen.

Plaats een reactie

vier × 3 =